Skip to content

Apsilon Oy - toimintakonsepti

Yrityksestä: Apsilon Oy on huhtikuussa 2017 perustettu yritys. Tällöin Apsilon Oy osti vuodesta 1994 toimineen Rakennus Oy Oulun Apsilonin liiketoiminnan. Olemme Luotettavat kumppanit -jäsen sekä RT:n jäsenyritys, lisäksi yhtiöllämme on RALA pätevyys.

Liikeidea: Rakennusliiketoiminta; monipuolinen uudis- ja peruskorjausurakointi

Toimintakonsepti: Yhtiömme toteuttaa KVR-hankkeina päiväkoteja, kouluja, hoivatiloja sekä muita neuvotteluhankkeina toteuttavia kohteita. Kohteet toteutetaan vain vastuullisten toimijoiden kanssa yhteistyössä. Rakennettavat tai peruskorjattavat kohteet toteutetaan aina vastaamaan palveluntarjoajan erityistoiveita ja vaatimuksia terveellisestä ja vastuullisesta rakentamisesta loppukäyttäjä huomioiden. 

Hankkeissa sovelletaan Kuivaketjukymppi -periaatteita, yhtiön laatujärjestelmän sekä kohdekohtaisen laatusuunnitelman mukaisesti. Yhtiön urakointi- ja yhteistyökumppanit ovat Luotettavat kumppanit-jäseniä (Tilaajavastuu). Pyrimme toteuttamaan rakennustekniset työt pääosin omilla työntekijöillä. Yhtiö käyttää vain tunnettuja ja vastuullisia suunnittelijoita kohteiden suunnittelussa. Suunnittelijoillamme on pitkä ja vahva kokemus vastaavien projektien suunnittelusta. Materiaalivalinnoissa huomioidaan laatu, käytettävyys, soveltuvuus sekä kestävän kehityksen periaatteet koko rakennuksen käyttöiälle. Hankkeet aikataulutetaan aina vastaamaan eri materiaalien ja rakenteiden ohjeellisia kuivumisaikoja laadunvarmistusmenetelmien mukaisesti.

Toimintakonseptimme mahdollistaa laadukkaiden, yksilöllisten ja turvallisten hankkeiden toteuttamisen energiatehokkaasti uusiutuva energia huomioon ottaen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Apsilon Oy

Liitintie 13
90620 Oulu

etunimi.sukunimi@apsilon.fi

Laskutusosoite:

28275751, PL 100, 80020 Kollektor Scan 
OVT tunnus 003728275751

Operaattori Maventa tunnus 003721291126